FREDAG :) again

 Vacker bild va ;);)

MUMS !!

Hej :) !Fredag och statistik ... ruttna tomater och defekta glödlampor brukar min mamma kalla det med andra ord haha .. sannolikhet och variablar och kvotgrejs.. Måste erkänna att det faktiskt är både intressant och användbart så jag ska till och med verkligen försöka koncentrera mig för att förstå allt som sägs dom här dagarna :) duktigt av mig va ;)


Hoppas att det skall bli lite fotografering i helgen :)


Kanske blir utgång igen .. det var riktigt kul förra helgen så jag vill få med mig Miss underbar ut och ta en sväng om hehe ;)


Ska på allvar börja söka artiklar nu till våran uppsats ..tycker att vårat ämne är superintressant och när vi formulerat våran frågerställning så ska jag skriva lite mer om vad vi ska skriva om här på bloggen också.... kanske kan få några bra inlägg på tankar och reflektioner om ämnet av er :) Hoppas :P !! :)

tack för en mysig eftermiddag igår till gullhönorna <3<3<3  fick en massa motion och var helt slut när jag kom hem haha


PUSs PUSS


Ibland bli man nästan förvånad att det finns så bra människor när man hör om alla dumheter ute i världen!

Jag är så glad och stolt att jag har den fantastiska turen att känna så många fina människor och ha dem nära mig !

Människor som verkligen bryr sig om andra.. som verkligen förstår .. som ger andra kraft ..som inger trygghet.. som
man   verkligen kan lita på ..som ställer upp i vått och torrt ..som ger så mycket glädje och kvalitet i livet.

När tråkiga saker händer och livet känns jobbigt då finns ni där ute och gör mig lycklig <3<3<3<3 TAAAACK !!!


Annars är det full späckad vecka och det var en riktigt perfekt helg !!!!

Haft så himla kul och trevligt på alla sätt :) thanks again ;) <3
Idag hade vi hyv haha vi gjorde dramaövningar... och jag fick spela en sjuksköterska som sprang ut och in och ställde dörren på vid gavel medans en stackars patient fick sin ändtarm och tjocktarm undersökt ... inget speciellt kul fall direkt... Måste kännts väldigt kränkande och förnedrande att behöva visa sin rumpa för alla som gick förbi :S Men det var rätt kul att spela störningmoment hehe....det är kul att vara lite elak och respektlös n'är det sker under ordnade former ;)


puss

Helg :)  ..ska hoppa in i duschen nu !

Har inte sovit många timmar men det är mos som Maran skulle ha sagt...
Ska bli intressant att prova mitt nya balsam från Gliss och hoppas att det kan förvandla mitt hår till mjukt änglahår :)


Återkommer i morgon igen ..idag är segare än segast och imorgon kommer antagligen vara segast om ännu segare...nää orka flumma .. puss på er !  Har inte ett ord till att tillägga .den 20 jan :)

Hej Allihopa :D

Nu har våran nya kurs börjat..hmmm känns om att den innehåller väldigt mycket och som att jag kommer att bli proffs på att granska vårdvetenskapliga artiklar på engelska ..Hoppas bara att vi kommer bli lika bra på att skriva ! Jag tror att jag någonstans är ganska bra på att skriva men det lär väl visa sig denna trevliga vår.. Känner på mig nämligen att det kommer att bli en trevlig och halvspännande vår .. känns i luften man andas :P  Jag har vissa mål med dom här måndarna och jag just nu känns det väldigt skönt att använda sig av bocka av-listan :) då håller man en tillfredställande koll på om man ligger i fas eller inte.. samtidigt som det är skönt att lägga det avklarade bakom sig... Man behöver aldrig fundera på om man är färdig eller inte ... är det en bock eller är det inte lixom haha mycket bra vill jag säga .. stuktur ett ord som verkligen är vackert och som berikar mitt liv med trygghet och mindre stress !

Har ett fotoprojekt på gång också ,... har inte riktigt strukturerat ;) upp det än ..men är på god väg.. Ska bli intressant att se hur bilderna kommer bli i verkligheten mot vad bilden i mitt huvud visar.. men vet att alla mina modeller är superduktiga
<3 Så jag tror att detta kommer bli vldigt fint!


Igår var Joelle hemma hos mig ... Hon gav mig föda i svält tider .. nä men jag var superhungrig och hade noll inspiration eller lust till att lufta min rumpa och laga någon trevlig rättt och detta råkade jag nämna för Joelle my love som genast satte sig i bilen och kom med ett mål lagad mat :) Hon är mitt ljus i mörkret hihi det finns ingen som kan göra tzatziki som Fru Ortman <3Nu ska jag sätta mig ner och tänka .. gud vad jag sak tänka ... Har kommit på att om jag ska kunna göra något bra ..så måste jag först tänka en vääldigt lång stund och då menar jag en väldight lång stund.. sen bygger jag upp det jag vill som en bild i huvudet och detta kan somsagt ta lite tid .. och sen måste jag börja i en himla fart så jag inte tappar lusten eller tröttnar.. Tröttna det är nog min värsta fiende ... har så dåligt tålamod.. :( Måste bli mer uthållig ... får bli en punkt på min bocka av lista :)

Nä somsagt sätt igång med dig nu Anna!Puss på er folket ! Ta för er av livet!!!!!!

Morgonen den 17/1

Ny dag nya utmaningar!

Tack för att ni finns <3

Dom Älskar dig

gå upp gå upp min vackra vän du vet att det är bråttom
gör dig färdig gör dig klar dom väntar nu
du har väl med dig allt du ska allt som du har fått av dom
dom litar på dig varje dag du har ett ansvar nu
vem ska annars åka buss vem ska annars handla mat
vem ska annars stå i kö till våran nya bankomat
om du bara står still när dom berättar vad dom vill

så vet du att så vet du att så vet du att

dom älskar dig precis som du är nu
vi får inte förändras inte jag & du
ja dom älskar dig precis som du är nu
vi får inte förändras inte jag & du

kom hem kom hem min vackra vän
den kväll som vi har fått av dom
den kan vi göra massor av, du & jag
jag ska visa allt jag köpt, kläder har jag gott om
hur tycker du jag ska se ut? titta nu!
men du har slutat se i färg & i din mun finns ingen smak
& den väg som ligger framför dig är alldelses för rak
fast du somnar i din stol när jag tar på min nya kjol

så vet du att så vet du att så vet du att

dom älskar dig precis som du är nu
vi får inte förändras inte jag & du
för dom älskar dig precis som du är nu
vi får inte förändras inte jag & du

& du tror väl aldrig att du tänkt nånting som inte alla tänkt
& du tror väl aldrig att du känt nånting som inte alla känt
& du tror väl aldrig att du vet nånting som inte alla vet
& du tror väl aldrig att du kan

& dom älskar dig precis som du är nu
vi får inte förändras inte jag & du
för dom älskar oss precis som vi är nu
vi får inte förändras inte jag & du

ja jag älskar dig precis som du är nu
& dom älskar oss precis som vi är nu
älskar oss precis som vi är nu
& jag älskar dig precis som du är nu.


album Raymond och Maria ...fullkomligt älskar deras skiva!! :D :D


Har städat i morgon ska här snyggas upp ytterligare .. my life is back haha i hope !

Fredag den 16

Herregud i havet FAN vad jag har ansträngt mig denna kväll  Höll på fullaste allvar på att få ett psykbryt och börja storgårta när jag skulle sätta ihop min dator! Jag är nog något av det otekniskaste som går i ett par stövlar så jag kände mig allmänt livrädd när jag skulle börja koppla ihop alla onda farliga sladdar :S Fick somsagt panik 5 gånger ungifär men nu funkar den fin fint :D:D Känner mig helstolt faktiskt!!

Imorgon skall det grejjas lite mer med den :D hehe !

Idag skrev vi tentan och tja...jag vet faktiskt inte riktigt hur det gick ..kändes så där ... men men man vet aldrig ;)Funderar över att man är så rädd att förlora saker... Tror att jag har lite tvångtankar när det gäller sånt.
Att man aldrig vågar hoppas på saker i rädsla för att bli besviken ..att man alltid garderar sig för att det kan gå dåligt ..
Ibland skulle det bara var så jävla skönt att vara riktigt sårbar och stå för att man verkligen känner !! verkligen hoppas !!verklligen önskar!! och verkligen tror på något utan att i nästa stund säga .. .. men man vet aldrig....eller det kommer säkert aldrig att hända...eller det gick dåligt så skitsamma .. eller det spelar ingen roll  För det gör det ...Det spelar en massa roll ..det betyder allt.. min själ blir förkrossad om det inte blir så här ... Om jag ger och inte får något tillbaka .. om jag verkligen önskar en sak som aldrig blir av .. När något blir riktigt fel ..Det gör verkligen ont.. det känns verkligen hemskt .. man blir verkligen ledsen och besviken ... och ibland behöver det bara få vara så ...utan massa försvar ..


hmm nu ska jag käka något och sedan försöka städa undan alla hundra kartonger som blev över nu :S

Puss på er <3

ZZZZZZZZZOVA bordejag

klockan är halv tre .... på natten ... nu mååååste jag sova !! Har tittat på Låt den rätte komma in  Jag tyckte om den .. det var en vacker film ..väldigt annorlunda men ändå så vacker .. hmmm
Jag är törstig ... ska dricka vatten och sen gå i ide..ska bli skönt.. längtar till lördag :D ....!

Längtar efter en viss person ;);) <3

jaja nana nu ...
gnatt på er <3


endometrios och badhus !Idag har jag varit i badhuset med min fina Joelle <3 och hennes sötisskrutt Kevvo sockiskriis .. haha han ville inte alls bada utan gå runt och titta på alla ben och klättra på allt som gick och klättra på . Dagens höjdpunkt var när han rymde naken ur duscharna i omklädningsrummet .. Joelle som heller inte råkade ha så mycket kläder på sig var ju tvungen att springa efter och det såg verkligen hur kul ut som helst. Hon fick  panik och tvärstannade där omklädningsrummet slutar och själva badhuset började Haha jag bara skrattade skadeglatt hela tiden och var glad att det inte var jag som naken behövde kuta efter min unge hehe ;)Pratade länge med Min vän Annika idag :/ Hon har en sjukdom som heter endometrios och jag är rädd att jag har samma eftersom jag tycker att besvären även stämmer in på mig :S:S:S Tycker det är tråkigt att det blev konstaterat men är ändå glad att det inte vat något värre. Men finns det ingen bot .. och kan man inte göra något för att hindra det att sprida sig från början !! Om sjukdomen uppmärksammades mer kanske det skulle ske mer forskning och ett bra sätt att förhindra sjukdomen kanske skulle upptäckas ! Viktigt !!!

Fick min nya dator idag :D Ska bli så spännande att sätta ihop den ..tycker att den är jättefin :D:DImorgon ska jag vara duktig och studa ..fasen vad det gick bra i skolan igår..Var helt upprymd efteråt .. Ibland känns allt så göööötttt!!!!!!!


Kul att träffa alla skolfriends också :D

Nu har jag ätit köttfärslimpa med potatis och brunsås muuums vad gott det var !!

Kram på er folket <3


njäääää inte idag

Ska köpa en ny stationär dator nu har jag bestämt ihop med Janne :D .. Har velat ha det länge .. Känner att det passar mej att ha en rejäl dator men jag är fortfarande lite arg för min Laptop :(

 .. ska plugga mycket och göra tentan och sen får vi se hur nästa kurs kommer att se ut !

Jag är riktigt sugen på att shoppa nu .. Känner att jag behöver pigga upp mig lite .. Behäver meeer pengar för det är så mycket jag vill köpa tack .. kom kom pengar kom till mig och gör mig lycklig hihi !!!!!!


Just nu känns faktiskt allt lite grått och tråkigt ... kanske beror på att det verkligen är grått och mörkt ute och att jag har en massa saker som jag måste ordna .. hmm uscha .... blir verkligen trött ibland ..

Ibland känsn det som att vi blir lurade av tiden .. så fort man verkligen vill ha tid på sig och hinna med allt då går tiden minsann hur fort som helst och allt bara springer iväg och man blir superstressad men sen när man väntar på något eller tycker´att någonting är väldigt segt eller tråkigt då ska allt gå så himla långsamt helt plötsligt och dettar evigheter innan något börjar ellar tar slut .. Förstår inte meningen lixom .. varför det ska vara så ... kan allt inte bara vara lagom hela tiden .. åh nu är jag törstig och irriterad också grrrrr...... nä det är inte min dag i dag heller ... sitter här i skolan och retar mig på en massa saker ...   Kan inte komma på något som får mig att bli gladare .. blev sur på läraren också för hon var så himla sur när jag försökte prata med henne... förstår att hon kanske inte heller hade en bra dag jag veeet men idag är jag en känslig själ och klarar typ inte av någonting känns det som blääääääääääääääääää!!


Jag vill ha en ny dator!
Jag vill ha nya kläder
Jag vill klippa mig och göra slingor!!
jag vill gå ut och göra något skoj
Jag vill ha godkänt på tentan och på seminariet !!!!!
Jag vill ha mycket mycket pengar !!!!!
Jag vill sova !!!
Jag vill bli världsberömd hihi!!!
JAG VILL ATT ALLT SKA BLI PRECIS SOM JAG VILL!!!!!!!!!!!

Jävla rövjävledatorskitmej!!!!!!!!!! :(;:(:(

ÅHHH jag är så arg :(   Igårkväll hade jag med mig min dator till jobbet och när jag skulle ta in den till kontoret råkade den slinta i händerna så kontakten åkte in i skärmen och förstörde den ..FAAAAAAAAAAAAn också !! Jag blev så arg på mig själv när jag fick se hur skärmen såg ut efteråt GRRRRRRRRrr min fina dyra dator alldeles förstörd .. jag sörjer :S :S Nä men det var verkligen inte kul jävla skit också blir så trött.. har mitt skolarbete till i morgon fast i datorn .. ska ringa läraren om en stund hmmmmmmmmmmmmmmmm...

Annars har helgen varit mys :) Idag åt vi äppelpaj med vaniljsås det var jättegott !

I morgon skall jag ta itu med allt som är viktigt !


TULLAN TOuLOSE  TULLEGULL<3Nu ska jag kolla på Jonas hehe...

Puss o kraaam

Lugn kväll


Idag var sista dagen på praktiken :D ..kändes faktiskt riktigt tråkigt .. men väldigt skönt också förståss. Att det gått bra och jag lärt mig väldigt mycket nytt. Känner mej helt annorlunda nu mot innan jag började. Inte alls lika skraj haha .. Nu vet jag att jag fixar det mesta och att övning verkligen ger färdighet .


Sitter här med ett skolarbete .. blir så stressad av det usch känns som om det blir värre och värre för varje gång .. Det tar emot så fruktansvärt .. känns som att jag vill göra tusen andra saker istället.

Hmm ja ja .. vill iallafall gå och klippa mig ..vill ha en ny look men vet inte riktigt hur den looken skall se ut ;) Jag vill verkligen göra något kul med mitt hår .. ..ska på allvar beställa tid snart.. :D  Ska nog göra ett allmänt uppfix haha .. Gå till tandläkaren frissan och ett annat ställe vi inte behöver nämna här haha och beställa en ansiktsbehandling också ska jag göra .,..

 Jag sitter just nu och beundrar mina vener på händerna .. gudars vad den som ska ta prov i dem borde vara glad.. Väldigt tydliga och rejäla är dom .. ..som gjorda för att bli stuckna i :D

Igår lagade jag mannagrynspudding med saftsoppa mums ..det var  en av mina favvorätter när jag var liten .. ibland hade vi nämligen turen att få det i skolan och det tyckte jag var äkta lyx :P  Fast jag har ju alltid gillat mat så jag blev nästan lika glad när det blev kålsoppa isterband eller potatisbullar.. det enda jag verkligen inte gillade var mandeltorsk rotmos eller blodpudding som man blev tvingad att äta. ... kom ihåg att läraren otåligt stod bredvid och tittade på tills man ätit upp ALLt .. blääää om jag någonsin bli lärare så tänker jag inte tvinga i någon mat.. fast det är ju ingen risk ... att jag blir lärare alltså ;)

Nä nu är det tillbaka till skolan ett sista år och sen ska jag få mitt drömjobb :D Jag vet att det kommer bli så himla bra . Det känns ända ut i fingerspetsarna hur mycket jag trivs med det jag gör. Att varje dag får träffa nya underbara människor . Att få  prata med dem, höra deras livhistorier .. påverkas av dem och själv påverka  dem och faktiskt verkligen kunna hjälpa dem med sina fysiska problem så att deras liv förhoppningsvis kan återgå till det normala . Ett fantastiskt jobb tycker jag kan inte bli bättre för min del ..eller det kan alltid bli bättre men just nu känns allt väldigt bra !


Idag var det föresten någon som skänkt en stor smarrig smörgåstårta till avdelningen och gudars vad god den var  Tack !!!!

PUSS PÅ Er folket <3

Längtar somvanligt <3 ;)
RSS 2.0