hEJ

"Lets cry together if times are tuff,
Lets run away together from difficult stuff. Hold my hand when you are about to fall, If you need me, just pick up the phone and call.I will be there for you for the rest of my days; I love you now, tomorrow and always!
Idag är det tisdag :) and we like

Har inga ord för vad jag anser om mig själv just nu ..... så därför ger jag bara ifrån mig ett skriik i skrivform   AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


mmm nu känns det lite bättre... 

Tack för en väldiigt fin kväll :) Tack för att du förgyller mitt liv :)  Perfekt sätt att liva upp och göra en tisdag till något fint och mysigt hehe o gott ... Tycker om människor som kan njuta av livets goda och ta dagen som den kommer !!!

Nu ska jag snart gå och lägga mig för igår fastnade jag och kom isäng SENT om man säger så ..


Helgen i stockholm var absolut ljuvlig...  Det är något speciellt med den staden ..Så roligt att träffa alla och få sjunga lite opera hahah  jag är bäst på opera tro inget annat ... nattens drottning från trollflöjten är ju superlätt eller vad säger ni ;)Pratade med Evve nyss .. det var fint... ser fram emot att träffa dig snart min vän ... och ville att du skulle följa MEED!!
KEVo the one and only <3 <3 <3 <3 we loveAlle my sis har fyllt 25.. grattis till henne!! oj oj vad tiden går fort  .. ahh snart är det min tur .. då jävlar blir det party !!!:)
Då måste ni lova att komma och fira !!VARFÖR???

Hittade denna text hos JULIA och sprider den vidare genom min blogg.

Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor. När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön.
Det är där de ska campa.

Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv.
Ingen av dem vet att det här är John sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?

Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare.
Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde.
De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med.

Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar. Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo.

Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom.

De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.
Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull.

John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister.

Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet. Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka.

Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna. Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet.

Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra.
Ibland gör de uppehåll i tortyren. De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld.

Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön.
John kvicknar till och simmar utåt. Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så. Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop.

Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig.

Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten? Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år.

Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom.
Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt. Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar.

Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom. Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting.

Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö.

Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.
Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet.


Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.


Tack för att du läste hela texten. Kopiera och sätt in på din blogg, visa att du bryr dig.
Stoppa våldet !


Sommarkläder ja tack!!

Drabbade för ett tag sedan av ett intensivt shopping behov till denna kommande sommar !! Känner mig nöjd och bekväm nu ..ja faktiskt riktigt lugn och tillfreds .. Nu kan jag möta sommaren med lite nya kvinliga kläder till mitt otroligt feminina själv det är grejer det !! :)

pLUS ATT SOM NI ALLA VET KOMMER DENNA SOMMAR  ATT VARA FYLLD JA FULLKOMLIGT ÖVERSVÄMMA AV SOL OCH VÄRMDE !! FINNS INGA ANDRA ALTERNATIV SÅ ÄR DET BARA  !!
Fick somsagt röda converse av Kerstin och jag älskar dem !!

Fick ett sandalryck och var tvungen att köpa 2 par från ScoretteSandal par nummer2 Väldigt sköna är dom !!
Köpte en Jeansklänning på White
En Klänning från HMEn sommarklänning från White

Ska även försöka vara lite kjolaktig denna sommar så köpte en kjol från HMEn top från HM .. gul o somrig..:) kÖPTE LITE ANNAT KRAFS OCKSÅ FÖRSTÅSS MEN DETTA ÄR THE MAIN THINGS LIXOM !!
GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA JOCKE <3 Som fyller år idag.. Tänkte åka och hämta lite god mat åt honom så han känner att han fyller år !!Ska ju jobba i kväll men tänker äta tårta ikväll för det vill jag bara inte missa... Tårta är nämligen min absoluta favorit rätt .. hehe sen första gången i maj -86 när jag fick smaka på min förstA BIT !!!!dAGS ATT ÅTERGÅÅÅ .. fick föresten reda på hur jag ska jobba i sommar och blev väldans nöjd.. precis lagom så att man hinner njuta ledigheten också !!


Bye People !! 

Onsdag kväll en bra dag!!

I morgon börjar jag jobba kl 7 yippiii !!  Japp jag menar det verkligen .. har längtat lite efter jobbet nu efter all upptagenhet !!Valborg var galet hehe ... väldigt najsig kväll ..lite kall dock men tänk inte på det som min Maran alltid sa ..
Grill med underbart god potatissallad och och Annas egen sangria hehe Sen drog vi en sväng till Harrys och mina ben fick äntligen dansa loss.. Träffade Pär också det var riktigt kul har nog inte dansat så mycket på länge ..  Du är rolig du Perra !! :D
 


Heddan o Ulle ni är toppen ... <3 thanks !!


Helgen var så himla fin <3 Oj Oj vad mysigt och trevligt..  önksar att man träffade människor som man älskar och som gör ens liv vacker lite oftare !! Konstigt egentligen .. dagarana och åren bara går och så plötsligt har det hunnit gå typ tio år utan att man ens märkt det.. visst har vi setts ibland på högtider och snabbvisiter men somrarna i krakis då allt var lek och underbart och lätt tog väl slut för sisådär 12 -13 år sedan .. Det blev en väldigt rolig och bra helg iallafall med intensivt umgåsgående  och filosoferade hehe

  ERICO<3               LOVE<3     Jag är glad inombords trots minen ;)

KERSTIN in my heart <3 <3 <3  Min favvo låtsasmamma och förebild !Idag åkte jag och Joelle in och klippte oss på Salong CRIi  Jag är riktigt nöjd med resultatet ... känner mig fri och lycklig med mitt nya kolsvarta hår och mina lockar för en gångsskull .. Fick ett väldigt bra preparat till håret också så att det inte ska bli så himla burrigt och hysteriskt jämt.. Är alltid på jakt efter nya grejer som passar min hårtyp men detta verkar faktiskt funka riktigt bra ..:D

 

Nu tänkte jag fortsätta att läsa i självbiografierna och hitta meningar till mitt arbete.. det är klart det allra roligaste hittills...

 


I helgen blir det FEEEST hos Fredrik och jag ser verkligen fram emoot det wiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nä nu ska jag nana .. kanske lägger ut lite bilder på nya clothes som jag köpt  om ni är snälla hihi

NATTI folks

RSS 2.0