NEJ NEJ NEJ TILL VACCIN!!!!!

Jag var på föreläsning av en man som heter Alan Rees och som vigt sitt liv åt att jobba mot vaccinationer efter att hans egen son blivit autistisk av sina vaccinations sprutor. Jag vill verkligen forska mer i detta ämne för jag tror faktiskt att han hade mycket viktiga poänger som kanske skulle kunna rädda många  människor från både allergier epilepsi anfall adhd och autism .

Detta är ju ett mycket känsligt ämne men jag tror det är viktigt att fler och fler tar ställning. Allt material som Alan presenterade var vetenskapligt bevisat och granskat och kommer i från kända medicinska tidskrifter och studier från utbildade läkare och forskare som vem som helst kansöka upp och läsa . 

VAd Materialet bevisade var att vaccinationer är mycket skadligt för våra kroppar och framför allt för små bebisar som inte har något uppbyggt immunförsvar överhuvud taget från början .

Det finns bevis på att plötsligt spädbarnsdöd alltid brukar ske efter tre månader och det är då barnen får sin första ordentliga vaccinations spruta. Deras små kroppar har svårt att klara det starka gifter som sprutas in. Vaccination handlar ju om att spruta in sjukdom i friska kroppar.

Alan kunde visa vad det egentligen är vaccination sprutorna innehåller och det var inga roliga ämnen . bla annat inneåller de kvicksilver och vävnad från döda foster och även från djur. . När man sprutar in detta i kroppen  är det ju meningen att kroppen skall bilda antikroppar mot detta eftersom kroppen fungerar så när något främmande sprutas in . Kroppen måste helt enkelt försvara sig. När det då kommer in vävnad från  djurvävnad och proteiner som t ex finns i mjök börjar ju kroppen bilda antikroppar ,mot just detta alltså betyder det att man lätt kan bilda en allergi mot dessa ämnen och även mot kroppen själv eftersom det i vissa fall sprutas in människovävnad. Därför kan barn som får dessa sprutor tex utveckla diabetes.

Sen vill Alan och dom med honom som jobbar mot detta också påvisa att vaccinationer istället för att skydda mot sjukdomar i själva verket triggar igång dem. I en artikel står det om hur man vaccinerat mot kikhosta och plötsligt får många barn just kikhosta men då ser man det som man inte vaccinerat tillräckligt bra och måste ge ännu mer vaccin. 

Egentligen är inte mässlingen och påssjuka och röda hud speciellt farliga sjukdomar hos oss friska människor i detta land.  och inte vatten koppor och kikhosta heller om det bara behandlas på rätt sätt . JAg tycker det är fruktansvärt om det kan vara detta som kostar friska bebisar livet när de inte ens riskerar att få sjukdomen   och att även friska 6 klassare ska behöva få diabetes bara för att man tror att dom helt plötsligt ska få stelkramp eller någon annan sjukdom som är väldigt sällsynt. JAg tror nämligen inte att det är vaccinationsprogrammen som utrotat sjukdomarna  utan jag att det handlar mycket om utvecklingen  istörsta allmänhet  ..vi har god hygien och att vi vet hur vi ska  leva, desinfektera , äta och behandla oss .
 
Måste forska mer i detta  men vill även ge er råd om ni väljer att vaccinera är det väldigt viktigt och bra att ge barnen eller sig själv mycket c vitamin ...detta hjälper nämligen kroppen att ta hand om gifterna som sprutas in och det kan lindra biverkningarna. 


Kommentarer
Postat av: Annika

Bra blogg..om sprutor , lite läskigt..

2008-05-22 @ 21:23:51
URL: http://annikabjork.se
Postat av: joelle

Mkt bra skrivit min vän.håller med dig.

2008-11-17 @ 19:54:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0