Enlörda

Inte skrivit här på superlänge.. finns lixom inte ord..
 

Hänt så mycket den senaste tiden ... hmm.. ja livet är verkligen en utmaning ibland.. plus att vi samtidigt skall ta vara på det hela tiden och på varandra.. Ibland är den kombinationen svår faktiskt.. Ibland blir man både splittrad och förvirrad i allt som händer och vart man ska stå och hur man ska göra ..och vad som blir bäst och för vem det i såfall blir bäst för.. Ibland är allting bara så himla komplicerat när man önskar att det vore lätt !

DAGENS TRE ORD

Dagens första ord är Älska ! Det är ändå den känslan som känns absolut bäst och som ger mest energi och liv anser jag ..just idag iallafall :)

Dagens andra ord är Trygghet .. gudars det behöver man verkligen! Vart vi än är ..hur vi än lever, att vara trygg är verkligen något som hjälper oss att bli hela. Trygghet hjälper mot inre stress, tar bort rädsla och ger oss kraft och ork att vara bra människor och behandla andra  och oss själva underbart!

Dagens tredje ord är nog mitt favvo ord. Det är Mod ! Att vara modig ! Älskar begreppet modig, för det betyder att vi får vara hur skitskraja, nervösa, ångestfyllda och osäkra vi vill  men att vi ändå vågar!!!  Att vi ändå vågar se sanningar, stå upp för oss själva,  att vi fixar och klarar av sådant som kan vara riktigt jobbigt och svårt och jätteläskigt och skrämmande ,men att vi klarar det ! För att vi är så modiga :).. YÄ!!  


Japp det var nog allt för idag .. äter ostbågar och dricker fanta vilket är väldigt ovanligt för att vara jag .. men så kan de vara när allt inte är som vanligt

Jullan hun <3 Kraft och positiva tankar och kärlek i massor <3 <3 <3 Var hos dig igår och det var väldigt mysigt och fint <3


Puss på er folket och ta vara på varandra <3

Tordaaaag!

Godkväll!! 
     

Sitter här och skall snart gå och lägga mig . Har haft kvällspass på barnmottagningen idag och det var rätt lugnt om man säger så .. Jag och Erica blev lite raslösa så vi kunde inte låta bli att börja göra små ingrepp på varandra . Först provade vi fingerstick och det gjorde faktiskt ont.. en äcklig känsla tycker jag att det är på något sätt  :( Kan säga att jag hundra gånger hellre blir stucken i armen än i mina fingertoppar usch usch får panik av att någon skall sitta och krama ut en massa blod från fingret blääää ... Tycker synd om barnen eftersom dom nästan enbart blir stuckna i fingrarna. Sedan var det dags att prova EMBLA och pvk. EMBLA skall sitta på i en till två timmar sa dom och lite längre på en mörkhyad person .. så mitt satt på i kanske hmm ja två timmar då ungefär lite längre kanske . Ericas satt på i en och en halv timme .. Erica tyckte inte att det kändes alls .. men tror ni att det funkade på mig ICKE ! AJ! Lite irriterande att det står i fass att EMBLA funkar lika bra på alla hudfärger och hudtyper ... NOT True ! Bevisat av mig själv idag :S

Satte denna PVK på Erikca ! Hehe Gick toppenbra (Y) Ska ni veta ! Så nu kan alla som behöver dropp eller annan intravenös medicin komma och bli behandlade hos mig :) ;)

Imorgon äre freeeeeeeeeeeeedag <3 Loveli ... kommer nämligen att vara ledig några helger nu eller rättare sagt jag kommer inte att praktisera på helgerna och det känns helt enkelt väldigt väldigt bra !!


Saknar sommaren men samtidigt är det väldigt mysigt och vackert med höst .. varje årstid har sin skönhet.. tycker om alla egentligen ..utan PISSregnoch slaskårstiden som blivit allt vanligare förståss men men ! Då kan man ju dricka varmt te eller kaffe och äta bullar :)..så lite positivt kan det vara ibland förståssnäe nu äre dags för The Bed :) Nattiii <3

Måndag

TjaTja <3
Shoppat lite nya kläder idag fast jag egentligen nog inte hade råd ...men tänk inte på det :P

Ätit kanelbullar en dag försent GOODdii

Ska slå på en film nu

Hösten e fin :)

puss

Heeeeejäääää

Hellooo <- Alle the one and oonlyPrecis städat och skurat mitt badrum :) Nu luktar det jättegott där inne ..trevlans ..känns faktiskt väldigt bra att ha ett badrum som är fräscht och fint YES yes !

Då var praktiken på UVA klar .. är helt fantastiskt nöjd på alla sätt som går ! Totalt underbar praktik har det varit ! Vi har varit ett riktigt toppenteam också ! Sammarbetet kunde inte funkat bättre så nu ser jag fram emot samma gäng under barnpraktiken  :)

Joelle kom över en sväng till mig igår och det var väldigt mysigt..<3 Den människan gör mig verkligen glad..<3 Joelle kan man vara med flera timmar i sträck o prata oavbrutet med och ändå finns det tusen saker till som man inte ens hunnit med att diskutera .. har aldrig förstått det fenomenet med roligt och fint är det <3
Imorgon skall jag vara duktig och  fixa det sista med ett skolarbete, vill att det ska bli bra ..jajaja låtett bli bra nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Snart har jag tid igen ! Jag tycker om när jag har tid samtidigt som jag blir lite nervös .. skumt va ?


Nu drar jag ner i tvättstugan !


 Jag gillar såpa, såpa luktar gott
Bye bye folks <3


EnrÖv

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH blir så jävla trött ibland !!!

hmmm hoppas hoppas på en grej i allafall :(


Jag är hungrig ! Jag vill ha mat ! Jag vill äta choklad och potatisgratäng med korv i!

Jag vill vara ute !

Jag vill  jag vill jag vill jag vill jag vill en massa saaaker !

När jag och Joelle var i gbg åt vi Sushi och jag grät nästan av välbehag!!!!!!!!!! Det var det godaste någonsin ..dit måste jag gå igen ! Jag är suchimaaaan och Joelle love är också det ! 


Nu ska jag sova.. fast det vill jag inte ...fast det måste jag ...annars kommer jag att kollapsa i morgon och det vill vi ju inte eller..


By the way .. MADONNA var faktiskt en bra kväll ...trots allt regn.! Japp! ...just det måste till torpet i morgon..fååår ej glömma annars mördar Maria mig.. och det vill vi ju inte heller eller


RSS 2.0