anna panna vattenkanna

Nu har jag rast och det känns så bra. Jag är mätt också så mina grundläggande behov är tillfredsställda och det är då det blir dags för nöjen som, att skriva blogg tillexempel hehe . Underbar första lektion!! Är väldigt nöjd med den än så länge. Måste skriva ut lite papper och grejjer sen.

Jag vill åka till ett varmare land . Jag vill känna solens värme se det glittrande vattnet och andas in ljummen havsluft . Jag vill ligga i varm sand. Äta god spännande mat och pussa på Patrik  i lugn och ro.

I morgon skall jag överväga om jag tänker köpa något jag länge länge verkligen velat ha.. Det bara bubblar i kroppen av förväntan när man vet att man kan köpa något man verkligen längtat efter eller göra något man länge velat göra och sen  vet att det kommer att hända, att det är möjligt. Det är nästan så jag inte vill göra det längre , att jag vill ha kvar förväntan  glädjen och känsan av att veta  att jag ska. Fast det förståss jag kommer ju glädjas av och använda dethär som jag verkligen vill ha så det är nog bäst jag sätterigång att utvecklas.

I looooove you

Hej

Hagelskur Hagelmur Hagelfigur...
Imorgon börjar plugge . Jag har badat med jacob och det var väldigt lugnt och fridfullt för mig för jag tittade mest på idag. Nu är det Alfons åberg som gäller. Jacob tycker att Molgan är riktigt spännande han blev alldeles till sig när Molgan kom i sin röda bil haha

Just nu känns det lite roligt minsann hehe

Julius ceasar har date här hihihihihihihi jag och Jacob ska smyga på dom har vi sagt fast jag vet inte ..då kanske dom blir arga men man måste ju hålla koll så inget oanständigt sker med dessa oskuldsfulla varleser hehe

Jag känner på mig att det finns saker jag borde göra som jag inte vill göra ...usch finns där baki huve men orkar inte ta fram det..äh får fixa imorgon.

hedå


Joelle

image13image14image15regn regn regn...
Joelle är en av mina bästa vänner. Kommer ihåg henne från första dagen i gymnasiet vi satt mitt i mot varandra när vi hade lära känna lekar och jag trodde att hon var fransk eftersom hon uttalade sitt namn med värsta franska dialkten plus at hon liknade en tjej som är fransk men ack så fel man kan ha haha Joelle är från libanon. Det var verkligen inte kärlek vid första ögonkastet men jag blev helt betagen av hennes vackra ögon och hennes roliga sätt. Joelle är bara den hon är  och hon är en så jävla skön person. Hon säger alltid vad hon tycker även fast det kan bli lite förmycket ibland. När hon är arg är hon jättearg när hon är glad är hon jätteglad. Men för det mesta är hon alltid full av liv och glädje . Full med tankar och ideer . Man kan alltid prata med Joelle och hon finns alltid i mitt hjärta

Marie Marie

Jag blir så trött ...

image10
Ledig idag verkligen skönt!! jag har läst i en ny bok och bara tagit det lugnt. Imorgon skall jag äntligen få se Kevin Joelles lilla underverk det ska bli spännande. Julia är arg för att hon inte får åka med Patrik med motorcykeln bara för att en viss männsika aldrig köper sig ett EGET skinnställ utan altid skall låna vårat grrrrrr tycker jag också!!!!!!
Läste Marans kompis lillasysters blogg idag ...blev sorgsen hon skrev om när hon fått reda på att Marie hade dött fy fan ...usch kommer själv ihåg när jag fick samtalet av en gråtande Martina..Jag ville bara inte tro det!! Det fick inte vara sant magen bara drog ihop sig och jag kunde knappt andas Kom ih¨åg att jag blev kände mig alldeles konstig . Allt kändes så overkligt. Saknar våran Maran så fruktansvärt mycket och tänker ofta ofta på henne hon var så speciell hon var verkligen som ingen annan , en så jävla stor förlust , Vill så fruktansvärt gärna ringa henne och höra hennes mening om saken . Åhh ibland är livet så jobbigt och svårt önskar att man inte dog eller att alla dog precis samtidigt så man slapp sakna något..det är så jobbigt när man inte får träffa en person och aldrig någonsin mer kommer att se den personen skratta eller gråta eller höra rösten och känna livet helt sjukt hur allt kan vara men men´livet går vidare det bara är så och det kommer alltid vara så och det är nog bra iallafall

Nu vill Julia ha datorn ...ska bara blogga lite till hehe

Hejdå


blä

åhh jag är så trött på mig själv idag!!! Jag gör inte alls som jag vill !!!  Jag håller på att krypa ur mitt skinn jag vill göra massor med saker men jag orkar inte göra en enda..fan oxå jag vill bara vara ifred för fan!! Låt mig vara ifreeeed! Jag är nog schizofren eller något . Rösterna i mitt huvud säger till mig för fullt men jag vill inte vill inte vill inte. Min kropp och resten av mig själv gör bara tvärt imot...åhh vad ska det bli av mig jag blir så ledsen .

Igår körde vi till malmö och tillbaka det var jobbigt men rättså trevligt fast somsagt jobbigt att köra hem hela vägen. Nu har Patrik iallafall en bil, en volvo v70 grön lite sleten men den duger. Joelle messade mig i morse och sa att hon och chriss hade fått en liten pojke sååååå spännande jag kan knappt bärja mig..är så nyfiken på hur han ser ut och på vad han skall heta. nu ska jag jobba om en stund. Igår var vi i varberg med jobbet det var härligt men ändå irriterande nu har ju sommaren kommit iallafall
 fast jag är på dåligt humör idag blä blä

soooolat och kämpat med brännan!!!

Jag har solat hela dagen bara för att jag verkligen verkligen vill bli brun fan har kämpat med solbrännan hela sommaren och nu äntligen kan man få lite färg det känns såååååå bra ...Skojja bara men det var verkligen skönt att sitta och njuta i solen..!!
Mor var här hos mig det var väldigt mysigt. Allt känns så lätt och roligt när man är med mor och får prata prata prata!! Jag gick upp klockan 5 idag och kunde absolut inte somna om så jag städade igen fan vad jag är renlig av mig..har aldrig varit såhär ansvarsfull i hela mitt liv ..det måste gå åt rätt håll. Patrik fick stelkrampsspruta nyss så nu är han i säkerhet tur tur..Jag har massor med superviktiga samtal jag måste ringa ..det skall jag nog göra imorgon..måste ha Anna power när jag ringer dom Måste känna mig oövervinnerlig!
Jag tar hand om mitt liv igen och det känns bra..jag omvårdar mig själv och mina nära och jag tror att det är viktigt att inte glömma bort eller ta för givet. Uppskatta !! glädjas!! Och värdesätta !!! Tror jag är otroligt viktigt i detta liv! Det försöker jag göra nu varje dag en liten stund om dagen iallafall ...fast ibland måste jag gnälla och vara arg också men annars exploderar man ju..
puss och kram negerbarn!

Höst är mysigt jag gillar hösten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imån är det sista dagen på min semester. Jag längtar faktiskt lite efter jobbet eller ganska mycket. Tycker om alla där på torpet . Har saknat dem!!! Ska bli kul att se dem på tisdag. Saknar skolan också lite faktiskt . Det är ändå jäkligt intressant med allt man går igenom där . Jag ser fram emot hösten. Det är så många saker jag vill göra. Jag tycker om hösten ..har alltid gjort det. Tycker det är mysigt och spännande med hösten. Nya grejjer på gång friska vindar mörka mysiga kvällar och man kan vara inne med gott samvete. Ser fram emot denna höst :)
Idag har jag bara varit ...hhehe igen ....men det var skönt att bara vara somvanligt..
Käka tacos och det var verkligen jättegott. Patrik har trampat på en spik. han haltar och säger att foten känns jättestor..vi får hoppas att det inte bli inflammerat men jag spritbehandlade den lite iallfall så det kanske läker bra ändå..
Ska gå och lägga oss tidigt eftersom en viss person börjar redan klockan sex imorgon bitti så fruktansvärt vidrigt tidigt men men då missar man ju iallafall inte mycket av dagen fast jag ska ligga kvar meh meh meh
Sov gott

skräckfilm sol och pyttelitesemesterkvar

Julia och totte kollar skräckfilm. Det är en gammal som jag fick av alle den är verkligen vidrig riktigt dålig och jättesytlig..har aldrig gillat den men kan inte låta bli att titta lite hihi..

Idag känner jag mig på ganska så bra humör solen skiner och himlen är blå för första gången på superlänge det är rätt trevligt. Vill inte göra någonting idag ! Vill bara slappa och inte plugga. Egentligen vill jag hitta på något kul men kan inte komma på vad det skulle vara. Jag vill bli riiik.
Jag skall bli riik Jag är rik!!! Jag saknar Erik..undrar jur det är med honom det var jättelängesen jag pratade med honom nu..Eriiiik hur har du det?? Jag vill att Alle skall komma och hälsa på. Alle min vän när kommer du til mig??
Igår träffade jag Mikaela och Olivia dom var jättesöta bäggetvå. Oliva bara växer och växer hon är så otroligt fin den lilla busungen.. Joelle nu tycker jag det är dags att din unge kommer ut så man får se vem det är!! Tror det kommer bli en liten flicka ...

Nu skall jag strax göra något annat som jag inte vet om än

nästa vecka börjar jag jobba igen.

Puss och kram skumbanan


pluuuuuuuugggga

Ska kanske klippa mig idag. Ska iallafall vara frisör själv sen hehe ska klippa av Patriks hår meh meh meh...
Jag måååååååååste plugga jag mååååååste plugga ..snart ska jag ..
inatt har jag drömt något roligt  men kommer inte ihåg vad det var...
Frida och Michelle kollar ´på sanning eller konsekvens. Frida har sett den mins 20 gånger men den är verkligen bra. Det var precis sådär när man var liten. Man ville bara passa in och vara en i gänget eller iallafall ha kompisar.

Tycker att det är lite läskigt att allt ska börja så tidigt nuförtiden.

nä nu mååste jag sätta igång med studandet.


Mitt så kallade liv

Idag har jag tagit fram studiematerial..visst låter det fint och ansvarsfullt.Jag ska nu sitta med mitt studiematerial i två veckor och sen skall jag göra klart denhär kursen och börja på en ny.
Sjöng kareoke idag det var jätteskoj. Jag satt alldeles för mig själv och sjöng ut fast texten och rytmen var lite föremig hihi men det blev rättså braä ändå

Snart ska vi åka motorcykel och det är oxkså kul. Jag brukar sitta bak och skrika det är jättehärligt.
Puss på er allihop för idag känner lite kärleksfull..fast bara lite ;)




Raymond och Maria

Kom ut kom ut kom ut min vän Vi fanns en gång för länge sen. Du satt bak på min cykel och jag ropade ditt namn. Vi åkte långt jag körde fort du sa det här är sånt som ingen gjort varje morgon var vår egen och allt vi rörde vid blev liv.

Men se på oss se på oss se på oss nu vi fick varsitt jobb och jag blev någons fru. JAg frågar och frågar och frågar igen, vem tog dig ifrån mig min älskade vän.
men när jag blundar finns allting kvar, varenda tanke allt som vi var, ja när jag blundar är allt som förrut inget har ändrats
inget är slut


Du måste gå ja det är klart du ska säkert till nåt underbart kanske prova en ny maträtt prata resor med din man och om vi nån gång ses igen ska du inte vara rädd min vän jag lovar att inte störa du ska få dö ifred

Men tänk på mig tänk på mig tänk på mig nu jag trodde på allt gjorde inte du? och rör vid min rör vid min rör vid min hud den börjar att blekna jag ser ingen gud

Men när jag blundar finns allting kvar. varenda tanke allt som vi var. Ja när jag blundar bli vi alltid som en , Du finns här hos mig och jag är vacker igen




Till dig med kärlek!!!!!!

RSS 2.0