JAG KÄNNER EN KONSTNÄR !!!!

image274

Jag känner en konstnär som målar mycket vackra tavlor. !! Jag har aldrig varit bra på att rita och måla och jag blir så imponerad !! Jag förstår inte hur man med pensel och färg kan skapa så fina tavlor . Mitt intresse är ju att fota olika motiv för då slipepr man ju framställa dom själv men denna tavla på örnen tycker jag är så jättefin för den ser nästan ut som ett kort
och jag tycker det är så skickligt att kunna ta upp sin pensel och skapa något som ser ut som ett foto. Jag var aningen frustreard innan för jag hade inte förstått att min talangfulla vän hade målat alla dessa själv ..det hade gått mig helt förbi .. Sorry gumman ..DU borde verkligen fortsätta med din talang .. Jag tycker inte världen borde gå miste om dina fina tavlor!!!

 Och Syrran och Evve Ni är också superbra och skickliga!! Fortsätt skapa !! Det är underbart!

SLÄKTEN ÄR VÄRST ..NÄÄ BÄST! <3Idag blev jag hyperdyper fruktansvärt otroligt AS nervös när jag skulle via upp en klinisk färdighet ..det var verkligen irriterande för nu måste jag görao m bara för det...  Kände hur händerna skakade ..huvudet snurrade rösten darrade och svetten forsade .. med andra ord ...förjävla hur otrevligt somhelst men men ..det är bara att ta nya tag .. jag svimmade inte iallafall ...förstår inte vad som kom över mig... hoppas att det inte ska komma över mig nästa gång ..jävla metod rum bajs! jag behöver nog Valium trodde Annika ..ja ..kan ju försöka med det... en rejäl drogdos innan kanske skulle göra susen .. nä fy ...får meditera en vecka nu haha så jag kan lugna ner mig ordentligt.

I helgen hade vi släktkalas ..det blev sååå lyckat.. underbart väder . Underbara människor ! Maten blev helt Okej och har ätit ihjäl mig av  "hasses tårta " haha .Gänget körde handboll och jag skrattade åt dom för dom såg så roliga ut när dom flög omkring och var helt hysteriska över en pytteliten blå boll haha...
Fick se Ingri Louise för första gången sicken liten gullunge ..hon fick en hund  av oss som hon som hon blev överlycklig för det var kul ! Katarina var också med jag måste ta mig till Oslo snart känner jag ..har ju inte ens varit där ..hmm måste bli ändring. Jag längtar efter Dawn idag.. Fick ett mail av henne och kan knappt ´vänta.. hon sa att hon var vegetarian så det betyder två nyttiga veckor hehe kanske bra.. men har alltid varit en köttoman .. Jag älskar att äta grillat , biffar , köttfärssås .. Tacos kalops haha .. köttgryta ..köttfärslimpa fick vi idag i skolan... nä kommer aldrig kunna sluta äta kött men nåra veckor kanske kan gå .

nU SKA JAG GÅ OCH ÖVA PÅ MINA DUMMA KLINISKA MOMENT pUSS PÅEERALLA

jättefina sånger ;)Aj Aj Aj idag har jag ooont i min mage ....    ville bara säga att jag tycker så mycket om er ! >3 PUSSEtt barn ska jag ha när jag blir stor
med smala ben och mjuka skor
små vassa tänder och bruna händer
mage som en sockertopp och kolsvart hår precis rakt opp

och jag ska köpa saker varje da'
så många som mitt lilla barn vill ha
och skrika ska mitt lilla barn få göra
för skrik tycker jag om att höra
och bråka hela dagarna,
och skrämma kor i hagarna,


men ska jag säga akta dig för eld och djupa vatten
spring aldrig, aldrig bort från mig i den svarta natten


Ett barn ska jag ha när jag blir stor
med smala ben och mjuka skor
små vassa tänder och bruna händer
mage som en sockertopp och kolsvart hår precis rakt opp
Vi ska busa mycket varje da'
mitt eget lilla barn och ja'
och skrika som gorillor ska vi göra
hoppa runt och skrämma folk ni ska få höra
och vi ska bita dom i benen
och bidna fast dom vid den stora stenen 


men ska jag säga akta dig för eld och djupa vatten
spring aldrig, aldrig bort från mig i den svarta natten

Ett barn ska jag ha när jag blir stor
med smala ben och mjuka skor
små vassa tänder och bruna händer
mage som en sockertopp och kolsvart hår precis rakt opp
Om mitt barn får ont i magen några gånger
ska jag sjunga för det jättefina sånger
och jag ska byta blöjor på mitt barn
och sätta på små kläder
och världens minsta gummistövlar ifall det blir dåligt väder.  


men ska jag säga akta dig för eld och djupa vatten
spring aldrig, aldrig bort från mig i den svarta nattenIngenting av det jag vill, lever i mörker ovis. Men när ljuset sveper in, ser jag det vackra omkring mig. 
Från de grönaste ängar, till den vitaste sand, allt jag nånsin har önskat, ligger där för min hand.
Se horisonten, havet där himlen går ner, se horisonten, ingenting önskar jag mer, än att sitta här med dig, det är min innersta längtan.
Livet ler i hemlighet, medan det bidar sin tid. Tills det ger, oändligt mer, av det som aldrig känns givet.
Där finns alltid en öppning, mellan himmel och hav, där det möjliga väntar, det vi lever utav.
Se horisonten, havet där himlen går ner, se horisonten, ingenting önskar jag mer, än att sitta här med dej, det är min innersta längtan.
Se horisonten, havet där himlen går ner, se horisonten, ingenting önskar jag mer, än att sitta här med dej, det är min innersta längtan.

NEJ NEJ NEJ TILL VACCIN!!!!!

Jag var på föreläsning av en man som heter Alan Rees och som vigt sitt liv åt att jobba mot vaccinationer efter att hans egen son blivit autistisk av sina vaccinations sprutor. Jag vill verkligen forska mer i detta ämne för jag tror faktiskt att han hade mycket viktiga poänger som kanske skulle kunna rädda många  människor från både allergier epilepsi anfall adhd och autism .

Detta är ju ett mycket känsligt ämne men jag tror det är viktigt att fler och fler tar ställning. Allt material som Alan presenterade var vetenskapligt bevisat och granskat och kommer i från kända medicinska tidskrifter och studier från utbildade läkare och forskare som vem som helst kansöka upp och läsa . 

VAd Materialet bevisade var att vaccinationer är mycket skadligt för våra kroppar och framför allt för små bebisar som inte har något uppbyggt immunförsvar överhuvud taget från början .

Det finns bevis på att plötsligt spädbarnsdöd alltid brukar ske efter tre månader och det är då barnen får sin första ordentliga vaccinations spruta. Deras små kroppar har svårt att klara det starka gifter som sprutas in. Vaccination handlar ju om att spruta in sjukdom i friska kroppar.

Alan kunde visa vad det egentligen är vaccination sprutorna innehåller och det var inga roliga ämnen . bla annat inneåller de kvicksilver och vävnad från döda foster och även från djur. . När man sprutar in detta i kroppen  är det ju meningen att kroppen skall bilda antikroppar mot detta eftersom kroppen fungerar så när något främmande sprutas in . Kroppen måste helt enkelt försvara sig. När det då kommer in vävnad från  djurvävnad och proteiner som t ex finns i mjök börjar ju kroppen bilda antikroppar ,mot just detta alltså betyder det att man lätt kan bilda en allergi mot dessa ämnen och även mot kroppen själv eftersom det i vissa fall sprutas in människovävnad. Därför kan barn som får dessa sprutor tex utveckla diabetes.

Sen vill Alan och dom med honom som jobbar mot detta också påvisa att vaccinationer istället för att skydda mot sjukdomar i själva verket triggar igång dem. I en artikel står det om hur man vaccinerat mot kikhosta och plötsligt får många barn just kikhosta men då ser man det som man inte vaccinerat tillräckligt bra och måste ge ännu mer vaccin. 

Egentligen är inte mässlingen och påssjuka och röda hud speciellt farliga sjukdomar hos oss friska människor i detta land.  och inte vatten koppor och kikhosta heller om det bara behandlas på rätt sätt . JAg tycker det är fruktansvärt om det kan vara detta som kostar friska bebisar livet när de inte ens riskerar att få sjukdomen   och att även friska 6 klassare ska behöva få diabetes bara för att man tror att dom helt plötsligt ska få stelkramp eller någon annan sjukdom som är väldigt sällsynt. JAg tror nämligen inte att det är vaccinationsprogrammen som utrotat sjukdomarna  utan jag att det handlar mycket om utvecklingen  istörsta allmänhet  ..vi har god hygien och att vi vet hur vi ska  leva, desinfektera , äta och behandla oss .
 
Måste forska mer i detta  men vill även ge er råd om ni väljer att vaccinera är det väldigt viktigt och bra att ge barnen eller sig själv mycket c vitamin ...detta hjälper nämligen kroppen att ta hand om gifterna som sprutas in och det kan lindra biverkningarna. 


Puss


Godmorgon. Tiden går så fort och jag gillar det .. då behöver man inte få tråkigt utan det finns alltid saker man ska hinna med och det är skönt när man gjort alla dom viktiga sakerna och man har lite tid över en liten stund..   då kan man njuta av den lilla tiden och känna hur bra man har det lixom :).   Idag ska jag strax till skolan . Just nu gillar jag skolan för det är bara lite kvar av den.  Nu har vi bara föreläsningar nån gång i veckan och hemplugg resten . Nästa vecka ska vi ha examination i kliniska färdigheter och jag hopas att jag får venprovtagning för det gick verkligen superbra sist .. Tack Sanne för jag fick pina dig lite hehe. Idag ska jag sätta på mig mina nya brillor ..hehe det är viktigt med ordentliga sol brillor nu när det är så mycket sol i detta land ..
N ä nu måste jag skynda mig . imorgon tänker jag ha en lång utläggning om vaccination hehe ..
kram på er

Olycksfall städning och grillmat

image252Idag har jag varit otroligt verksam i mitt hem.. städat tvätta gardinat mig och mycket annat. Känns väldigt bra just nu . Är sådär skönt trött . Idag har jag haft myskväll med en mycket trevlig 13åring  .. det blev interiktigt som vi tänkt oss men . Det började med att  jag var med i ett ridhus för första gången ..  blev lite skraj för alla mega stora hästar som man kunde råka gå bakom men det gick bra. Vi skulle grillat allihop men sen hände det tyvärr en olycka med crossLinus :S  usch det var riktigt chockartat en stund  och sen blev jag och Jasmin ensamma kvar så vi gjorde popcorn och diskutarade livets gåtor somsagt mysig kväll och jag hoppas att allt snart blir bra igen <3   Imorn är det Göteborg som gäller och Eve bus! ;) Ska bli kul ... !!!
  Idag är jag tacksam över att jag somsagt tagit hand om hus och hem . Att bilen startat som den skall . Att mitt sköljmedel luktar så gott, Att jag just nu läser en superbra bok , för fina vänner och för att grillkvällen slutade lyckligt trots allt :)   gonatt


YEA!!!

Hello everyone. Rolig vecka !! =)  . Och jag hoppas att denna helgen blir lika fin och kul som förra  ;P

Huset är klart så gött . Mor är lättad haha.

image250

Imorgon blir det lite fotning förhoppningsvis .. :)

Nu är The school snart slut .. det ska nog bli bra dethär är mitt måtta just nu .  I Sommar kommer mina kära vän Dawn och då hoppas jag att sverige visar sin allra bästa sida. Som dom här sköna dagarna som varit . Jag ska minsann släpa ut Dawn på Sverige toure ..hon ska få se det mesta om jag tycker är kul vare sig hon vill eller inte hehe späckat schema kommer det att vara minsann!!!  men göteborg och Liseberg är ett måste och blekinge och sthlm  såklart !! i Cant wait hihi
 När jag var i Mexico låg jag ofta på min säng i det lilla huset och tänkte på hur mycket jag tyckte om sverige . I sverige är luften inte full med avgaser så man nästan kräks och kvävs så fort man ska gå en liten bit på gatan . I sverige är naturen lagom lugn och husen är tätade så att inte hela landet blåser in under dörren när det stormar haha och vi har  lagom äckliga kryp i lagom läskig storlek och inga monster insekter med jätteben som låter när dom går på golvet bläää. Och man behöver inte vara rädd lika för att bli kidnappad eller skjuten även om det även händer här på vissa stället. Nä det ska bli kul att visa Dawn sverige och hon ska få äkta svensk sill med nubbe gräddfil och nypotatis och gräslök :))

Livet leker!!!!!!!!
Åhh härligt .. är glad glad glad... allting känns så skönt och varmt och fint ..
Love u ALLLLLLLL
 
Nya dagar nya spännade upplevelser ..


"Det finns så mycket att titta på, när sommaren kommit till oss.
Grodor som hoppar i bäck och damm, och kalvar som nyss kommit loss.
Barfota utan strumpor och skor ska jag vandra med dig.
Ut till sommarn där vindarna bor, till ros och förgätmigej.
Jag plockar smultron vid vägens kant, och trär sen upp dem på strå.
Det killar så skönt under foten min, jag känner gräset mot tån.
"

TOPPEN :)
IDAG har varit en toppendag .!! Alldeles underbart väder. 27 grader varm när jag tittade på termometern perfekt då trivs jagc !!! Varit ikrakis  hela dagen .. Annika hälsade på en stund det var trwevlig... så världens äckligaste huggorm på gräsmattan usch usch är helt rädd nu varje gång jag går til lden delen av tomten. Den var lång och grå och hade alldeles svarta sicksack på hela ryggen  yyyyya !  Jocke fyllde år idag Han beställde en tårta till sitt kalas men när vi skulle packa upp den så var den till 16 personer och det stod Ester 95 på den ...det tyckte mamma var så roligt att hon nästan kissade på sig haha.  Le0 och Laura var med dom var så söta bäggetvå . Leo och jag spelade fotboll och Leo vann hehe...    snart e de ny tenta .. nu vill jag bara att skolan skall vara över   men det är den ju snart :D.... Kram på er alla en sån här fin dag


Helooo fotoooo

image239
image240

Fotoklubben idag :) Tack Sharre Linnéa och Mumlan .. Ni var toppenbra!!!!!!

Nu sova snart jobba

TacksamTack ni fina !! Underbart !! jag är så glad för er<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

veva veva Positiv!!! :D

image237


Fånga dagen och njut av det som är bra ...Jag tror det är viktigare än vad man tror ... Vi måste ta vara på alla fina dagar och njuta ordentligt när vi har flyt och bra saker händer. Istället för att prata om saker som är dåliga och klaga och vara ledsna är det bättre  att prata hur man kan göra saker bättre och se allt det där som var så roligt eller funkade så bra. Istället för att kämpa mot krig och terrorist ska vi jobba för fred och en fin värld .. Tror att man ska sluta kämpa emot så mycket saker utan istället jobba för det som är bra...det blir på något sätt mer medvind då .att man följer med den positiva strömmen och ser det som är bra .. Hur det än går eller gick så blev iallafall resan dit  mer positiv än den hade varit om man varit arg och negativ hela tiden.  Varje kväll innan ni går och lägger er och varje morgon innan ni går upp så gör upp en lista i huvudet eller kanske till och med på ett fint papper om vad som arit bra med dagen . När det kändes bra och positivt och vad ni är tacksamma just idag.  Man kan komma på att det är världens minta grej som gör att allt känns jättetrevligt.  

Hittils är jag glad för att det luktade så gott när jag gick ut på trappan i morse och att fåglarna kvittrade och naturen var lugn och fridfull. jag är tacksam för att skrivaren skrev ut mina papper på ett perfekt sätt. Jag blev också glad gör att jag hittade riktigt god överblivien kalasmat från igår hehe. Jag hittade fina gardniner i kinna för en stund sen och jag är glad för att dom som jag bryr mig om är så söta och bra :)

Gör ¨såhär varje dag två gånger om dagen så ska ni se att en fin känsla sprider sig i kroppen och livet blir ännu lite ttevligare..


RSS 2.0