HALLELUJA

 


Om exakt två veckor kommer Dawn! :) Känner på mig ..ja jag bara veeet att hon kommer älska sverige. Har redan nu bestämt att jag minsann ska fixa ihop henne med en mogen svensk man ..tror att hon skulle passa riktigt bra här ... sverige är ett fint hygiensikt land och det är nämligen väldigt viktigt för Dawn haha. I mexico skrek vi i förtvivlan över alla äckliga insekter .. , otäckt vatten och hemsk bakterierik mat som man typ riskerade att få ep anfall och salmonnella av usch usch usch.
Läser en bok som heter
små citroner gula!!! Underbar bok ! mycket läsvärd .. haha jag har skrattat och myst i två dar åt denna trevliga bok .. Handlar om hopp kärlek och att ta tag i sitt liv hehe passar bra för mig :) ..är nöjd 

Har börjat uppskatta kont och inredning.... ganska ovanligt för att vara jag men har varit i en helmassa spännade inrdningsaffärer och små konstvisningar .. Nu till hösten tänker jag ta tag i musiken. Det är så mycket som man tycker om men lixom låter bli att göra..... kan inte förstå det men ändå blir det så... det finns vissa intressen hos alla människor som bara gör en glad lugnt väcker massor med energi och som är njjutningsfullt men ändå licom glömmer man det ibland ..eller stressar förbi det...eller kommer sig inte för att ta tag i saken och itta på . NÄ NU  mååste det bli ändring  VÅRDA själen och ta tag i saker som ni mår riktigt bra av. MÅLA GREJJA PYSSLA SAMLA SJUNG SPRING SKRATTA FOTA DREJJA GJUT STiCKA SKAPA  LEK ÄT INRED SKRIV FUNDERA UTFLYKTA TITTA  SIMMA SKRIIK JONGLERA GYMNASTISERA  SPORTA DISKUTERA TEATRA RID  SPELA DANSA SKUTTA ARBETA MONTERA MEKA RES LEEV ja och mycket mycket mer :D:D:D:D:D

KISSKISS BANG Bang

Bang Bang orangutang :)









 




När dagen känns tung
och livet känns kallt
är det svårt att se
en mening med allt
så ensamt det är
att bära en sorg
men bördan kan lätta
med andras försorg
för tankar kan värma
och ord göra gott
en blick kan berätta
att någon förstått
så känn att Du har
ett stöd här i mig
för Du ska veta
jag tänker på Dig
.


VAR MOODIGA VÅGA VARA LYCKLIGA!



Alltså man mår verkligen bra avatt vara nyttig på alla sätt.. varför är man det då inte jämt.. Jag har kommit på att det är så mycket som handlar om allt man inte får .. Man ska INTE vara lat. man ska INTE låta bli att motionera man ska INTE äta onyttigt man ska INTE må dåligt.. man ska INTE vara arg eller sur eller helst trött. man ska INTE vaara passiv. man ska INTE röka man ska INTE snusa för det är dåligt ..man ska INTE vara rädd....  Man ska INTe vara olycklig... Man ska INTe kriga....Läste en mycket intressant bok som förklarade att våra medvetanden har svårt att uppfatta ordet inte på rätt sätt... tillexempel om någo säger tänk INTE på en röd elefant...vad du än gör så tänk INTE på en röd elefant... jamenar tror fan att man tänker på en röd elefant..ju mer det sägs ju tydligare ser man den där fula elefanten nä sa till min mor igår att hon måste sluta säga massa inten utan istället tala om vad det är som man SKAAAAA göra
Så då börjar vi om då 

Vi skippar INTE ... Lat hmm ja kom igen nu tar vi itu med något..ja man kan säga det till sig själv också :) snällt såklart
Motion.....Kom så går vi en trevlig promenad 
Onyttigt    Nu tycker jag vi äter något gott typ frukt och har massor med härliga goda grönsaker till maten
Må dåligt    ibland mår man dåligt det är helt okej och mänskligt
Arg sur och trött      Ilband är man både arg och sur och trött det brukar gå över om man bara får vara det ett tag..ja så länge man behöver det och det är också helt okej och supermänsliga känslor!! Och vill man vara schysst kan man ju försöka pigga upp eller trösta.
Passiv     Okej då tar vi tag i saken igen ..men ibland måste man ta det lugnt också!

Snusa röka    alltså röknng skadar. Var rädd om era kroppar . Kroppen mår alltid bättre utan gifter .. Ni är verkligen coola ni som klarar att sluta !!! BRA GJORT!!

Rädd   Ilband blir man skitskraj !  Ibland måste vi vara riktigt modiga. Ibland ja ganska ofta måste man göra saker trotts att vi är rädda .. Det är modigt tycker jag och det brukar bli väldigt bra när man gjort något man varit rädd för och klarat det fint!!!
 Olycklig.... ibland kan man känna sig olycklig..ledsen orättvist behandlad men det är också viktigt att  - Våga vara lyckliga   VÅGA Ge och Ta   av livet!! Våga tro på er själva Våga tro och känna att ni är värda allt gott och fint och bra och vackert! Och mer därtill  Våga ta tillbaka det som är erat .. Våga bryta trenden lixom ...Ni är bäst!!

Krig- Om alla satte in stora krafter i att jobba för freden så skulle världen nog snart bli lite bättre tror ni inte ;)

Bara så ni vet Jag är the queen of ved hehe


Ormjägaren ! :)


Jag är förvirrad , glad och chockad på samma gång. Detta är mitt mitt mitt eget.
Känns verkligen konstigt allting..... Är förundrad och överraskad! Finner lixom inga ord..
Det går helt enkelt inte att beskriva. Men att det är någonting stort , Någonting nytt...Någonting alldeles speciellt det är med säkerhet alldeles sant



Igår var kände jag mig som krokodiljägaren..fast ormjägaren då .. Det låg en stor huggorm vid grannens husvägg jag jag sprang självklart genast till undsättning hehe med ormlådan i höggsta hugg och en kratta minsann. Huggormar är fridlysta..ja alla ormar förresten det vet ni va..ni skulle väl aldrig få för er att ha ihjäl en fin fridlyst liten orm va ...;)   Nä så jag lyfte upp ormen som blev ganska förbannad men var tvungen att finna sig i sitt öde...Sen åkte vi och släppte ut den på en helt annan plats långt långt bort hehe och där lever den ett lyckligt orm liv i en ny finare och mycket störreormhåla som den hittade








Grattis mooor


UTAN DIG ÄR JAG EN SKO UTAN FOT
UTAN DIG ÄR JAG EN SÅNG UTAN NOT
UTAN DIG ÄR JAG EN OSTBÅGE UTAN OST
UTAN DIG ÄR JAG SÅ LITEN SÅ LITEN SÅ JAG INTE SYYYYNS ;););)

Ensång jag lärde mig av Rita Säverot på väg till skolan för många många år sedan

idag är den tillägnad mamma <3<3<3<3<3

GRATTIS mor !!

Gla Midsummer



KÄNNER PÅ MIG ATT DENNA MIDSOMMAR KOMMER ATT BLI PERFEKT!!!


Det Finns Inget Dåligt Väder Bara Dåliga Kläder hehe

Efter Regn Kommer Solsken!

Blir så glad när jag bestämmer mig och vet <3

Puss på er.. Ni är verkligen absolut allra bäst!!!

midsommar<3




"Min stackars unge, min mörkrädda, som mött andarna av annat slag, 
som alltid mellan de vitklädda skymtar andra med onda drag,
nu vill jag sjunga dig milda sånger,
från skrämsel löser de och tvång och kramp.
De ber inte om de ondas ånger. De ber inte om de godas kamp.
Se du skall veta, att allt levande djupt inne är av samma slag.
Som träd och örter kan det växa trevande - dras uppåt av sin egen lag.
Och träd kan fällas och blommor bräckas och grenar tvina med förstörd kraft,
men drömmen gömmer sig - och vill väckas - i var levande droppe saft."

dikt av Karin Boye










JIPPIIIII


JAAAAAAAAAAAA!!!!! det går inte beskriva i ord hur glad jag är!"!!!!!!!! Tack tack tack tack!!!!

Tycker att detta känns så otroligt bra!!!  Yea !!!!´ Vi måste alltid tro på oss själv ! Vi måste tro på att vi kan allt och kan gå och nå vart vi vill .. Hur långt som helst bara vi har bestämt oss. Bara vi vet vad vi vill så kan vi precis allt . Om vi kämpar på är glada positiva och tror på oss själva då blir livet därefter. Love you all!

För några dar sen råkade vi tappa bort ett barn på jobbet.  Alla barnen lekte och allt var verkligen frid och fröjd förutom att vi ine fick igång våran dumma engångsgrill ... vi börjde oss allihop och svor över grillen och bär vi tittade upp igen var barnet alldeles försvunnet... Tror aldrig jag har letat så mycket i hela mitt liv... överallt men ungen var som uppslukad av jorden och stora vägen går inte långt därifrån .. verkligen otäck känsla !! Helt overkligt ..jamenar någonstans finns ju barnet men fråga är vaaaaaar. Efter polispådrag och många oroliga involverade hittades barnet fast i en hiss ... glad och nöjd och tyckte det var otroligt spännande att åka polisbil... jag var både arg glad och skakis efteråt men mest glad. Finns ingen bättre än när det slutar så fint och lyckligt... då kan man verkligen känna sig alldeles extra glad och se hur fint livet kan vara!!!


Fotboll och chokladmacka :)

 HAILLIE!!  Topaz lilla Dotter!

Nu äntligen är det sommarlov på riktigt... Har ju ioförsig inte haft mycket skola det sista men ändå :)   augusti är nästa gång jag tänker ta fram studieböckerna.. nu blir det vanliga spännade deckare eller andra fina böcker som gäller!

Idag är jag glad för bra affärer !! Fina vänner .!! God mat och för lite annat också hihi 
Pratade med min eviga vän Amy .. hon har skickat med sin brorsa en present till mig ..sånt gillar jag ;););)  Hon skickade också en bild på hennes lilla systerdotter som bor hos dem Haillie heter hon , ett så bedårande barn .
Sitter och funderar på massor med sakersom jag vill ha.. Tycker det är kul ! jag brukar sitta och fundera på allt jag ska skaffa mig på allt roligt jag behöver och vill äga.

Dagens tips!

Kollade på oprah igår ! Hon hennes kändiskock visade att man kunde köpa små ravioli tärningar och pensla dom med olja för att sedan rulla dom i ströbröd . Sen la man dom i kokande olja till dom blev lite friterande krispga . Sedan doppade man dom i permesan ost och åt dom tillsammans med tomatsås..det såg väldigt gott ut.

TIPs nummer 2
Lite annrolunda grej som måste provas . Penslasurdegsbröd med olivolja . Lägg sen på två skivor brieost.. strö choklad över ganska mycket ,)! och lägg i en sådan där smörgåsgrill så det blir en riktigt krispig choklad briemacka :) ...ät och njut !

IDAG HEJAR VI PÅ SVERIGE VA :D!!!!!!


JEPP massa flyt!!!! och lite bilder

PussKevin är lite ledsen KevinSweet

Det gäller att ha de rätta tankarna !!!   . Åhh coolt !coolt tack tack !!

Och Joelle du är verkligen en äkta vän.   Tilda <3     in my heart ..

Sommar sommar student och baaaad

Jag är nästan svart nu !!
 
Har varit konstant ute och solat i typ tre veckor nästan .. 
Jag Dainel och Jesper utanför viskastrand :)Daniel sweetMitt gudbarn hahaSå söööttack för en trevlig kvällLilla giselavi <3
I torsdags var det världens stressigaste dag .. jag vaknade med ont i magen men jag var ju tvungen att gratuelra alla studenterna för dagen .. därför slängde jag mig i en liten trevlig klänning  pckade ner alla presenteran och gav mig av i min kokheta svarta bil för att hinna till teknis men det fanns absolut ingen parkering jag glömde presenten gick fel och missade när tildus sprang ut men jag fick iallafall hänga på henne en nalle och ett horn haha .. sen rusade jag till bilen blev stoppad av polisen och fick blåsa i alkoholmätaren ..hysteriskt värre jaja jag hann iallafall inte till Danne heller men fick gratulera honom efteråt ..sen mådde jag så illa att jag vart tvungen att vila en stund haha . På kvällen var det fest i krakis .. Det var superlyckat !! Massor med folk och mat och dans !! Fick återse några va flickorna Jackson också det var verkligen kul. Sen höll di gamle på att dansa ihjäl sig hehe

<3<3<3<3<3 himla go tjej!fin bildAnna och AnnikaSvempa var med :)
I fredags kom Annika med familj upp och badade ..det var mysigt  Pascal kom och voltade för oss också han är en lång man nuförtiden..tog lite kort när dom ändå var i farten :)


Igår badade jag med Gisela och Christopher :D  känns som det sprang folk där hela dan
Nu ska jag åter försöka plugga och sen ska jag duscha ...hmm har en liten rolig plan på G ... som min mamma säger man måste vara lite fräck ..!!!

Puss på er ... tack för allt fint

UNDERBARA LIV ! :)


OjOJ idag har det varit riktigt varmt   häärligt.. jag har simmat i frisjön så jag blev alldeles anfådd hihi . Just nu är allting så himla bra .. JAg njuter verkligen av livet och det känns så skönt.XDXDXDXD

I trosdags var jag på HBT festival det var kul ..vi kom med en minut  i västnytt haha .. Jag gick i allafall på ett intressant föredrag om BARN OCH UNGDOMSBOKFÖRLAGET VOMBAT som ska inrikta sig på barn och undomsböcker där  familjerna faktiskt kan se ut som dom gör i verkliga livet... tex att ett barn har två mammor eller pappor, att historien kanske handlar om ett förståndshandikappat barn eller om någon som är adopterad ,muslim eller taliban  .. Jag tycker att detta är så himla bra . Det viktigaste med dessa böcker är att storyn naturligtvis inte kommer att handla om just det ovanliga lixom!! Det olika historierna kommer att handla om allt möjligt spännande och intressant .. det är bara det att huvudpersonen i boken kanske inte alltid är en blond flicka med tofsar som lever med mamma och pappa i  villa och har hund ..utan huvudpersonen kanske är Ashmed som bor på7 våning och har en jättespännande dag. Det är ju faktisk så våra olika vargdagar ser ut  .Dessa barn behöver också få identifiera sig i böcker utan att boken för den skull skall handla om att det livet skulle vara ovanligt ..eller att boken måste förklara varför Saga tex lever med två mammor.. Nä jag tänker att det blir lite som med Alfons Åberg.. han lever ju med sin ensamstående pappa och mamman näms aldrig i böckerna men dom är lika bra för det och där kan de barnen som lever så och som antagligen är otroligt många se att det faktiskt  inte är något konstigt att bo bara med sin pappa utan att det kan bli en bra story ändå . Vombat kommer att inrikta sig mycket på att illustrera detta i bilder. Alltså boken kan handla om en familj och sedan får läsaren förstå med hjälp av bilderna vilka personer som ingår i famlijen  UNDERBAR FÖRELÄSNING !! Längtar tills jag får köpa böcker att ge bort ;)

I fredags var jag papparazzi fotograf.. det var verkligen ett äventyr..jag sprang som en galning  och trängde mg bland folk för att få riktigt bra bilder på min prinsessa och balens drottning tildus smillus Gudabarn.. blev riktigt nöjd faktiskt det blev jättefina bilder och gud vilka fina klänningar och häftiga bilar !! En superbra kväll ...

tack för att ni är så bra!

RSS 2.0