VAR MOODIGA VÅGA VARA LYCKLIGA!



Alltså man mår verkligen bra avatt vara nyttig på alla sätt.. varför är man det då inte jämt.. Jag har kommit på att det är så mycket som handlar om allt man inte får .. Man ska INTE vara lat. man ska INTE låta bli att motionera man ska INTE äta onyttigt man ska INTE må dåligt.. man ska INTE vara arg eller sur eller helst trött. man ska INTE vaara passiv. man ska INTE röka man ska INTE snusa för det är dåligt ..man ska INTE vara rädd....  Man ska INTe vara olycklig... Man ska INTe kriga....Läste en mycket intressant bok som förklarade att våra medvetanden har svårt att uppfatta ordet inte på rätt sätt... tillexempel om någo säger tänk INTE på en röd elefant...vad du än gör så tänk INTE på en röd elefant... jamenar tror fan att man tänker på en röd elefant..ju mer det sägs ju tydligare ser man den där fula elefanten nä sa till min mor igår att hon måste sluta säga massa inten utan istället tala om vad det är som man SKAAAAA göra
Så då börjar vi om då 

Vi skippar INTE ... Lat hmm ja kom igen nu tar vi itu med något..ja man kan säga det till sig själv också :) snällt såklart
Motion.....Kom så går vi en trevlig promenad 
Onyttigt    Nu tycker jag vi äter något gott typ frukt och har massor med härliga goda grönsaker till maten
Må dåligt    ibland mår man dåligt det är helt okej och mänskligt
Arg sur och trött      Ilband är man både arg och sur och trött det brukar gå över om man bara får vara det ett tag..ja så länge man behöver det och det är också helt okej och supermänsliga känslor!! Och vill man vara schysst kan man ju försöka pigga upp eller trösta.
Passiv     Okej då tar vi tag i saken igen ..men ibland måste man ta det lugnt också!

Snusa röka    alltså röknng skadar. Var rädd om era kroppar . Kroppen mår alltid bättre utan gifter .. Ni är verkligen coola ni som klarar att sluta !!! BRA GJORT!!

Rädd   Ilband blir man skitskraj !  Ibland måste vi vara riktigt modiga. Ibland ja ganska ofta måste man göra saker trotts att vi är rädda .. Det är modigt tycker jag och det brukar bli väldigt bra när man gjort något man varit rädd för och klarat det fint!!!
 Olycklig.... ibland kan man känna sig olycklig..ledsen orättvist behandlad men det är också viktigt att  - Våga vara lyckliga   VÅGA Ge och Ta   av livet!! Våga tro på er själva Våga tro och känna att ni är värda allt gott och fint och bra och vackert! Och mer därtill  Våga ta tillbaka det som är erat .. Våga bryta trenden lixom ...Ni är bäst!!

Krig- Om alla satte in stora krafter i att jobba för freden så skulle världen nog snart bli lite bättre tror ni inte ;)

Bara så ni vet Jag är the queen of ved hehe


Kommentarer
Postat av: annika

Ja men DU, jag såg en jättelik knubbig röd elefant med låååång snabel , hihihi..kul

2008-06-27 @ 20:06:07
URL: http://annikabjork.blogg.se/
Postat av: Maddis

håller fullständigt med om dessa inte !!

samma som dessa måsten usch.



kramiz i massor hoppas du får användning för klänningarna när vädret tillåter

2008-06-30 @ 09:13:15
URL: http://mysigatips.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0