Enlörda

Inte skrivit här på superlänge.. finns lixom inte ord..
 

Hänt så mycket den senaste tiden ... hmm.. ja livet är verkligen en utmaning ibland.. plus att vi samtidigt skall ta vara på det hela tiden och på varandra.. Ibland är den kombinationen svår faktiskt.. Ibland blir man både splittrad och förvirrad i allt som händer och vart man ska stå och hur man ska göra ..och vad som blir bäst och för vem det i såfall blir bäst för.. Ibland är allting bara så himla komplicerat när man önskar att det vore lätt !

DAGENS TRE ORD

Dagens första ord är Älska ! Det är ändå den känslan som känns absolut bäst och som ger mest energi och liv anser jag ..just idag iallafall :)

Dagens andra ord är Trygghet .. gudars det behöver man verkligen! Vart vi än är ..hur vi än lever, att vara trygg är verkligen något som hjälper oss att bli hela. Trygghet hjälper mot inre stress, tar bort rädsla och ger oss kraft och ork att vara bra människor och behandla andra  och oss själva underbart!

Dagens tredje ord är nog mitt favvo ord. Det är Mod ! Att vara modig ! Älskar begreppet modig, för det betyder att vi får vara hur skitskraja, nervösa, ångestfyllda och osäkra vi vill  men att vi ändå vågar!!!  Att vi ändå vågar se sanningar, stå upp för oss själva,  att vi fixar och klarar av sådant som kan vara riktigt jobbigt och svårt och jätteläskigt och skrämmande ,men att vi klarar det ! För att vi är så modiga :).. YÄ!!  


Japp det var nog allt för idag .. äter ostbågar och dricker fanta vilket är väldigt ovanligt för att vara jag .. men så kan de vara när allt inte är som vanligt

Jullan hun <3 Kraft och positiva tankar och kärlek i massor <3 <3 <3 Var hos dig igår och det var väldigt mysigt och fint <3


Puss på er folket och ta vara på varandra <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0